Itt az Izomépítés III. azaz befejező része, amiben a címben is szereplő témát boncolgatja nektek Nagy Sanyi a Hammertime Online Challenge sikeres versenyzője, a Body&Fit Hungary sportolója , de érdemes az első és második részt is elolvasni, hogy teljes képet kapjatok. Komfortzóna…Ez, amit nem tudunk olyan könnyen meghatározni, de őszinte leszek nem is akarok… Ha… Tovább »
IZOMÉPÍTÉS III. RÉSZ – A KOMFORTZÓNA
Itt az Izomépítés III. azaz befejező része, amiben a címben is szereplő témát boncolgatja nektek Nagy Sanyi a Hammertime Online Challenge sikeres versenyzője, a Body&Fit Hungary sportolója , de érdemes az első és második részt is elolvasni, hogy teljes képet kapjatok. Komfortzóna…Ez, amit nem tudunk olyan könnyen meghatározni, de őszinte leszek nem is akarok… Ha… Tovább »

Itt az Izomépítés I. részének a folytatása, amiben a címben is szereplő témákat boncolgatja nektek Nagy Sanyi a Hammertime Online Challenge sikeres versenyzője, a Body&Fit Hungary sportolója , de érdemes az első részt is elolvasni, hogy teljes képet kapjatok. A Progresszió (fokozatosság) Sokan itt buknak el, és ellazítják nagyon a dolgokat. Még mindig diétáról beszélünk. Ha…
Nagy Sanyi a Hammertime Online Challenge sikeres versenyzője, a Body&Fit Hungary sportolója ismeretterjesztő cikksorozatot készített, melyben ismerteti, hogy milyen módon tudjuk befolyásolni ízmaink méretét. A Fit Body Blogon megjelenő írásokkal célunk, hogy gyakorlati szemszögből mutassuk be a témát egy olyan sikeres személy által aki számára ez a napi rutin része. Sziasztok! Először is szeretnék már…
Fehérje koncentrátum, fehérje izolátum, fehérje hidrolizátum. De hát ez mind csak fehérje, úgyhogy ugyanaz! Vagy mégse? Mi a különbség a különböző eljárások között, és vajon ugyanazt a minőséget kapod mindegyiktől?A legelterjedtebb fehérje típus a tejsavó fehérje. Ezt a fehérjét a sajtgyártás melléktermékeként keletkező tejsavóból vonják ki. Ez a komplex fehérje több kisebb fehérje részből tevődik…