Fit Body Blog

IZOMÉPÍTÉS III. RÉSZ – A KOMFORTZÓNA

  Itt az Izomépítés III. azaz befejező része, amiben a címben is szereplő témát boncolgatja nektek Nagy Sanyi a Hammertime Online Challenge sikeres versenyzője, a Body&Fit Hungary sportolója , de érdemes az első és második részt is elolvasni, hogy teljes képet kapjatok. Komfortzóna…Ez, amit nem tudunk olyan könnyen meghatározni, de őszinte leszek nem is akarok… Ha… Tovább »

IZOMÉPÍTÉS II. RÉSZ – PROGRESSZIÓ, IZOMÉPÍTÉS, LEÉPÍTÉS, REGENERÁCIÓ, KETOGÉN KÖNTÖSBEN!

Itt az Izomépítés I. részének a folytatása, amiben a címben is szereplő témákat boncolgatja nektek Nagy Sanyi a Hammertime Online Challenge sikeres versenyzője, a Body&Fit Hungary sportolója , de érdemes az első részt is elolvasni, hogy teljes képet kapjatok. A Progresszió (fokozatosság) Sokan itt buknak el, és ellazítják nagyon a dolgokat. Még mindig diétáról beszélünk. Ha… Tovább »

IZOMÉPÍTÉS I. RÉSZ – ALAPISMERETEK, KALÓRIASZÁMOLÁS, KETOGÉN!

Nagy Sanyi a Hammertime Online Challenge sikeres versenyzője, a Body&Fit Hungary sportolója ismeretterjesztő cikksorozatot készített, melyben ismerteti, hogy milyen módon tudjuk befolyásolni ízmaink méretét. A Fit Body Blogon megjelenő írásokkal célunk, hogy gyakorlati szemszögből mutassuk be a témát egy olyan sikeres személy által aki számára ez a napi rutin része. Sziasztok! Először is szeretnék már… Tovább »

MELYIK A LEGINKÁBB NEKED VALÓ FEHÉRJE TÍPUS?

Fehérje koncentrátum, fehérje izolátum, fehérje hidrolizátum. De hát ez mind csak fehérje, úgyhogy ugyanaz! Vagy mégse? Mi a különbség a különböző eljárások között, és vajon ugyanazt a minőséget kapod mindegyiktől?A legelterjedtebb fehérje típus a tejsavó fehérje. Ezt a fehérjét a sajtgyártás melléktermékeként keletkező tejsavóból vonják ki. Ez a komplex fehérje több kisebb fehérje részből tevődik… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!